BLI EN FADDER

HJELP HUNDENE VÅRE GJENNOM COVID-19

KORONAVIRUSET - FRA ET HUNDEPERSPEKTIV

Hundene våre har fortsatt rett på et aktivt liv, mat og sosialisering. Med 114 hunder er det mye mat som skal gå hver dag og etter at grensene ble stengt har hele vår inntektskilde forsvunnet over natten. Frakt til Svalbard er dyrt og mengden mat er like dyrt. 
Hundene hverken ser eller forstår hvilken situasjon de står overnfor nå, men vi vet og vi jobber for harde livet for å sørge for at de får det de har rett på.

HUNDENE VÅRE ER DET VIKTIGSTE I HELE LIVET VÅRT. VI HAR INGEN Å MISTE.

Mars og April er de viktigste månedene i vårt arbeid, det er her vi tjener inn overskuddet til å leve av under resten av året når det er mindre gjester som besøker øya. Vi har alltid vert godt rustet, men dimensjonen som dette tiltaket fra staten og forøvrig resten av verden har tatt, begynner å tære på våre ressurser og vi trenger derfor all den hjelp vi kan få.

Med fraktkostnadder på nærmere 80.000 kr til Svalbard alene er utgiftene store når vi må ha mat til hundene. Helsetiltak som medisinering for syke hunder, skadde hunder og andre komplikasjoner hvor veterinær kommer inn i bildet må fortsatt dekkes. Dyreloven stadfester at hundene har krav på fysisk aktivitet og sosialisering, noe som krever en viss andel arbeidstimer jeg og Mia ikke klarer alene når vi også har barn i huset - dette betyr at vi trenger ekstern hjelp slik som før.
Vi skaper arbeidsplasser og våre ansatte er like mye en del av familien som hundene. Vi trenger dem og de trenger oss i denne situasjonen. Flere er allerede permiterte, men noen må være igjen for å hjelpe oss med den daglige driften.

Vårt mål er at denne vanskelige situasjonen ikke skal true vellferden til hundene våre og vi jobber daglig med å opprettholde den standeren vi normalt har. Men vi, slik som mange andre, trenger all hjelp vi kan få i en situasjon som denne.

 

VIDEO HILSEN

OM DU IKKE HAR MULIGHET TIL Å KOMME OG HILSE PÅ HUNDEN SÅ SENDER VI EN VIDEO HILSEN HVER MÅNED DU SPONSRER HUNDEN.

15% RABATT

NESTE GANG DU KOMMER FOR Å BLI MED PÅ TUR SAMMEN MED OSS GIR VI 15% RABATT, UANSETT PRODUKT.

HVA GIR ET FADDERSKAP DEG?

 

SKRYTE RETT

DU VIL FÅ ET OFFISIELT DIPLOM TILSENDT FRA OSS HVOR DET STÅR AT DU HAR VERT MED PÅ Å REDDE EN EKTE SVALBARD HUND.

MINNEVEGG

NÅR ALT DETTE ER OVER VIL VI LAGE EN MINNEVEGG MED ALLE DE NAVNENE SOM BIDRA TIL Å SØRGE FOR AT VÅRE HUNDER HADDE DET BRA GJENNOM COVID-19 KARANTENEN.

VÅRE FADDER PROGRAM

BLI FADDER FOR EN HUND

Bli fadder for din helt egen Svalbard hund med et engangsbeløp for 1 måned.

Inneholder:

- Diplom

- Skryte rett

- Navnet ditt på minneveggen

- 15% på ett av våre produkter

BIDRAG TIL HUNDEGÅRDEN

Om du ønsker kan du donere ditt eget beløp og bidra til hele hundegården. Pengene vil da bli fordelt utover mat, trening, veterinær og utstyr.

Innehold varierer etter bidrag:

- Diplom

- Skryte rett

- Navnet ditt på minneveggen

- 15% rabatt på ett av våre produkter

(Alle bidrag fra 500 og oppover gir automatisk alle punktene over).

 

SVALBARD HUSKY - VEI 306 9170 LONGYEARBYEN, SVALBARD  COPYRIGHT 2018